Для волонтерів!
Ви можете залишити Вашу заявку на продукцію, заповнивши заявку в telegram або viber
Слава Україні!

Перелом - не перешкода Вашому активному відпочинку.

Увага, відпочинок! Кінець літа, початок осені - найкращий та найбільш вдалий час для активного відпочинку. Виснажлива спека вже не стане на заваді вашому комфортному відпочинку, а до сезону холодів ще далеко. Тому, саме час взяти велосипед, ролики, скейтборд або зібрати команду для гри у футбол чи баскетбол та весело провести час на свіжому повітрі.

Але в той же час, кінець літа-початок осені - це травмонебезпечний період. Хто з нас хоч раз у житті не пошкоджував руку чи ногу, невдало впавши з велосипеда або, скажімо, перечепившись в лісі? Всі ми знаємо: незважаючи на те, що ці травми, як правило, не надто небезпечні, процес їх лікування може бути вкрай неприємним і виснажливим. Кожен, кому коли-небудь накладали гіпс, добре пам'ятає, скільки складнощів і обмежень виникає в цей період. Важка та громіздка гіпсова пов'язка схожа на гирю, яка заважає жити у звичному ритмі та доставляє масу незручностей.

Виробники медичних матеріалів довго намагалися створити альтернативу застарілому і проблемному гіпсу. Вчені міжнародної компанії запропонували ринку революційне рішення - комбіновану іммобілізуючу пов'язку, що складається з жорсткого полімерного бинта Scotch Сast і напівжорсткого бинта Soft Сast. До речі, після винаходу матеріалу Soft Сast в травматології та ортопедії з'явився новий напрям під назвою метод функціональної стабілізації.

Матеріали Scotch Сast і Soft Cast відомі українським медикам вже 15 років, але лікарі вважають за краще діяти по-старому і часто навіть не пропонують своїм пацієнтам альтернативу гіпсу, незважаючи на те, що у такої пов'язки є ряд очевидних переваг:

  • По-перше, Soft Cast і Scotch Сast пов'язки зроблені з дуже легкого матеріалу, який не заважає носити звичайний одяг і навіть надягати взуття.
  • По-друге, така комбінована пов'язка - дуже міцна і довговічна. Її легко накладати, а для того щоб зняти, достатньо звичайних ножиць.Матеріал Soft Cast, з якого складається циркулярна частина пов'язки, - пористий, та на відміну від гіпсу, дозволяє шкірі дихати. А згадайте, яких зусиль коштувало елементарно помитися з загіпсованою рукою! З бинтом від можна спокійно приймати душ, купатися в басейні, морі, так як матеріал, з якого він виготовлений, не боїться вологи.

Для того щоб зробити повторний знімок пошкодженої кінцівки, абсолютно не обов'язково знімати пов'язку, якщо вона з матеріалів .

«Мій п'ятирічний син зламав руку, коли ми були з сім'єю на відпочинку. У травмпункті ми, на щастя, не посоромилися запитати, чи існує якась альтернатива гіпсу. Тільки тоді нам розповіли про комбіновані пов'язки . Ваня був у захваті від гарної кольоровий пов'язки, з якою він міг грати і навіть купатися в морі. Нам не довелося переривати відпочинок через травму », - розповідає Інна, мама 5-річного Вані.

Таким чином, для того, щоб вилікувати перелом, тепер не обов'язково тижнями ходити у важкому гіпсі. Для людей, які звикли вести активний спосіб життя, цінують свій час і комфорт, це дійсно важливе і приємне відкриття.

Тому, якщо ви отримали травму, яка потребує лікування за допомогою іммобілізації (знерухомлення) - негайно звертайтеся до травмпункту, і питайте лікаря про можливість накладення комбінованої пов'язки з Soft Cast і Scotch Сast. Її ціна - цілком доступна кожному. Щоб літо запам'яталося тільки хорошими подіями, при занятті екстремальними видами спорту не забувайте про захист. Ну а якщо ви, все ж, отримали перелом, питайте про комбіновані пов'язки з Soft Cast і Scotch Сast в травмпунктах і лікарнях. Бажаємо вам активного і здорового відпочинку!

Сподобалося? Поділіться з друзями!



Поділіться Вашою думкою в коментарях
comments powered by HyperComments