Для волонтерів!
Ви можете залишити Вашу заявку на продукцію, заповнивши заявку в telegram або viber
Слава Україні!

Компанія «ЕКОМЕД» - офіційний партнер І Української міжнародної конференції «Програма ERAS в онкохірургії».

Компанія «Екомед» узяла участь (в якості офіційного партнера) в організації І Української міжнародної конференції «Програма ERAS в онкохірургії». Захід відбувся в столиці 18 і 19 жовтня 2018 року.

У жовтні 2018 року Національним інститутом раку була організована І Українська міжнародна конференція, присвячена програмі ERAS в онкохірургії. ТОВ «Екомед» виступило в якості офіційного партнера даного заходу, узявши безпосередню участь в його проведенні та організації.

В цілому, на конференції були присутні більше 150 чоловік. Метою організаторів було підвищення інтересу до питань інноваційних підходів в проблемі відновлення стану здоров'я хворих після операційних втручань ( «Enhanced Recovery After Surgery (ERAS) - прискорене одужання після хірургії). Концепція програми ERAS націлена на максимальне обмеження фізичної травми після хірургічного втручання, боротьбу з больовим ефектом і забезпечення одужання в найкоротші терміни.

Конференція «Програма ERAS в онкохірургії» стала відмінним приводом для багатьох учасників більш детально ознайомитися з політикою ERAS, розширити знання про неї і, можливо, ввести дану концепцію в клініках України і за кордоном.

Серед питань, які були детально висвітлені в рамках концеренції «Програма ERAS в онкохірургії», виявилися наступні доповіді:

  • Вибір мінімально інвазивних методів хірургічного втручання (лапароскопічних і ендоскопічних методик операцій) - обов'язкова умова концепції ERAS;
  • Мультимодальна аналгезия і стратегія зменшення використання опадів;
  • Інфузійна терапія в програмі ERAS;
  • Програма ERAS в світовій медичній практиці: досягнення і можливості вдосконалення. Майбутнє ERAS.
  • Хірургічні техніки, зонди, дренажі, катетери;
  • Нові схеми тромбопрофілактики в концепції ERAS;
  • Впровадження ERAS в різних напрямках хірургії (колоректальна хірургія, хірургія печінки і підшлункової залози, торакальна хірургія, урологія, гінекологія, ортопедія) та ін.

Серед спікерів конференції були: голова товариства ERAS в Великобританії, почесний старший лектор Брістольського університету та доктор наук Nader K. Francis, керівник науково-дослідного відділу Національного інституту раку, доктор медичних наук Лісовий І.І., завідувач відділення малоінвазивної та ендоскопічної хірургії Національного інституту раку Лукашенко А.В., заступник головного лікаря по медичній частині Національного інституту раку Шудрак А.А., провідний науковий працівник науково-дослідного отд лення пухлин органів черевної порожнини Національного інституту раку Копчак К.В., професори кафедри анестезіології НМУ ім. О.О. Богомольця Дубров С.О. і Кучин Ю.Л., завідувач кафедри анестезіології та інтенсивної терапії ДМА Кобеляцький Ю.Ю., член-кореспондент Національної академії медичних наук України, головний науковий працівник НПЦПКМ ДУС Черній В.І., а також кандидати медичних наук, доценти Строкань А.М ., Воротинцев С.І., Дмитрієв Д.В.

Захід відбувся в самому серці м.Київ, в готелі Mercure Kyiv Congress Hotel, і тривав 2 дні - 18 і 19 жовтня 2018 року.

Сподобалося? Поділіться з друзями!



Поділіться Вашою думкою в коментарях
comments powered by HyperComments