Для волонтерів!
Ви можете залишити Вашу заявку на продукцію, заповнивши заявку в telegram або viber
Слава Україні!

У асортименті продукції компанії "Екомед" з'явилися дихальні фільтри Gibeck виробництва Teleflex Medical

Останнім часом все більше уваги приділяється запобіганню т.зв. внутрішньолікарняних інфекцій - інфекцій, що виникли у хворого протягом перебування в лікарні. Захворюваність на внутрішньолікарняні інфекції у пацієнтів, що надійшли у відділення інтенсивної терапії становить від 5 до 10 разів вище, ніж у загальних палатах.

Філтьтрація дихальних шляхів запобігає розповсюдженню хвороби. Всі дихальні фільтри засновані на фільтр-моделі, яка включає в себе відкриту волоконну матрицю, через яку пацієнт може дихати легко і безпечно. Крім того, всі порожнини фільтрів, що використовуються у клінічних ситуаціях повинні бути гідрофобними, а значить, що мікроорганізми, які передаються через воду, мають не всмоктуватися в фільтр, а замість того, залишатися на поверхні. Це також практично унеможливлює зараження системи рідкими секреціями пацієнта. Компанія "Екомед" представляє дихальні фільтри Gibeck - продукцію виробництва Teleflex Medical - досвідчені рішення, що ефективно вирішують постійно зростаючі проблеми догляду за хворими у відділеннях анестезії та інтенсивної терапії в лікарнях. Асортимент дихальні фільтрів Gibeck:
  • Механічні - HEPA ["гепа"],
  • електростатичні дихальні фільтри,
  • фільтри у поєднанні з тепло-вологообмінником.
З питань наявності продукції та за більш детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся у відділ продажів за телефоном у м. Києві: +380 (44) 485-13-81.
Сподобалося? Поділіться з друзями!



Поділіться Вашою думкою в коментарях
comments powered by HyperComments